We helpen je graag

tarieven en kortingen

Trias wil dat cultuuronderwijs voor iedereen toegankelijk is. Daarom doen wij ons uiterste best om de tarieven zo laag mogelijk te houden. Tarieven kunnen per gemeente en leeftijdscategorie verschillen, wegens een verschil in subsidiëring.

In de gemeente Rijswijk ontvangt Trias subsidie voor jeugd tot en met 20 jaar. De tarieven vanaf 21 jaar worden verhoogd met 21% BTW. Vanaf 23 jaar betaal je bij Trias het volwassen tarief.

Trias is acceptant van de Ooievaarspas. Bekijk de voorwaarden om voor een Ooievaarspas in aanmerking te komen

Trias hanteert familiekorting. Er geldt een korting van 10% op het lesgeld als twee of meer gezinsleden een jaarcursus volgen of wanneer één gezinslid twee of meer jaarcursussen volgt. De reductieregeling geldt voor de groepslessen en niet voor de korte cursussen.

Lesgeldfonds
Kunt u het lesgeld van uw kind niet betalen en maakt u wegens omstandigheden geen aanspraak op een Ooievaarspas? De vriendenstichting van Trias, stichting Kornuiten van Trias, heeft een Lesgeldfonds. Wellicht zijn er mogelijkheden vanuit de stichting Kornuiten van Trias.