Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Trias gaat open!

Muzieklessen via Zoom, kunstlessen door middel van een uitlegvideo en theater- of danslessen op een tennisveld. Dit is nu de realiteit van bijna 1000 cursisten die nu bij Trias les volgen. Na 11 weken in quarantaine mag Trias, Centrum voor de Kunsten eindelijk haar deuren openen voor leerlingen!

Trias volgt de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid en is daarom voor publiek t/m 1 juni 2020 gesloten. Leerlingen die een jaarcursus volgen, konden de afgelopen weken hun lessen digitaal voortzetten. Leerlingen die thuis geen instrument of naaimachine hebben, kregen de mogelijkheid om deze van Trias te lenen.

Sinds 13 mei is Trias gestart met het verzorgen van dans- en theaterlessen op de tennisbanen van Tennispark Welgelegen met hulp van de Gemeente Rijswijk. Met mooi weer worden meer lessen buiten voortgezet, want er gaat niet boven een gewone les met de juf of meester naast je.

“De online lessen zijn goed – maar in Trias is toch beter – alleen hoef ik nu niet te fietsen” - respondent tevredenheidsonderzoek online lessen.

Trias opent 2 juni de deuren voor haar leerlingen. Er mogen maximaal 30 leerlingen in het gebouw aanwezig zijn, dus de meeste lessen kunnen eindelijk weer fysiek van start! De jaarcursussen muziek, beeldend en fashion starten in de Cor Ruysstraat. De cursussen dans, musical en theater blijven tot aan de zomervakantie op Tennispark Welgelegen. De theater en musicallessen in Leidschendam-Voorburg gaan weer verder in Theater Ludens.

Aangezien we deze zomer waarschijnlijk niet ver van huis kunnen, komt Trias met een speciaal vakantieprogramma. Leer bijvoorbeeld in één week ukelele spelen, schrijf je in voor het Zomerkamp of dans gezellig mee op de woensdag en vrijdag tijdens Happy Dance. Houdt de website in de gaten voor alle cursussen en activiteiten.

Ben jij het thuisblijven ook beu en wil je weer creatief aan de slag? Vanaf 15 juni kun je je inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen via www.stichting-trias.nl