Ga direct naar de inhoud
ontdek je talent bij trias

Open dag

De open dag van Trias was een groot succes!

Zaterdag 25 mei 2019 was de open dag bij Trias Rijswijk. Er waren meer dan 500 bezoekers die zich hebben uitgeleefd bij de proeflessen of keken bij verschillende demolessen van muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. 

Fotoclub F70
Fotoclub F70 is een gezellige fotoclub met zo'n 80 leden die elke dinsdagavond een clubavond hebben in de Bibliotheek aan de Vliet. Ook fotoclub F70 was weer aanwezig om foto's te maken van de open dag. Tevens werd de open dag afgesloten met de opening en expositie van de Trias Talent Agency die door de fotografen van fotoclub F70 op beeld zijn vastgelegd. De expositie en de talenten zijn nog steeds te bezichtigen in 'the Hall of Fame' in de trappengangen bij Trias.

Over Fotoclub F70

Trias Talent Agency
De Trias Talent Agency is een agentschap dat vanuit Trias in leven is geblazen om bijzondere talenten een podium te bieden. Vanuit de agency heeft Trias een vaste groep talenten om in te zetten voor optredens. Alle opbrengsten uit optredens worden direct terug geïnvesteerd in de talentontwikkeling van onze talenten. Ben je ook op zoek naar een muzikaal optreden? Of zoek je een presentatrice? Ontdek de mogelijkheden van de Trias Talent Agency! 

Bekijk de talenten

Twijfel je nog over welke les je wilt volgen of wil je zeker weten dat het iets voor je is? Je ontdekt het tijdens de Trias Try Out! Kom langs op zaterdag 7 september tussen 10.00 - 13.00 uur.