gitaar elektrisch

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) maandag, donderdag
Aantal lessen jaarcursus
Tarief €330 (t/m 18 jaar)
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Elco Jongkind
inschrijven na min. 1 jaar gitaarles

Heb je minimaal een jaar gitaarles gehad? Dan kun je beginnen met elektrische gitaar! Snerpende solo’s en snoeiharde melodieën. Met de elektrische gitaar kun je naast akkoorden en noten ook effecten gebruiken, zoals slides, hammer-ons en pull-offs. Zo klinkt een toon of noot net even anders.

PRIVÉLES
Elektrische gitaar kun je bij Trias ook als privéles volgen. Informeer naar de mogelijkheden voor lesdag en -tijd via trias@stichting-trias.nl. Vermeld in de e-mail het volgende:

• NAW gegevens
  • Op welke dagen en tijdstippen je beschikbaar bent (liefst meerdere opties)
  • Het aantal lessen dat je wilt afnemen
bekijk tarieven privéles

TRIAS MUSIC FEST 2020
Volg je een jaarcursus muziek in een groep? Dan ga je in het voorjaar 6 weken in een band spelen en met een bandcoach toewerken naar een spetterend optreden tijdens het Trias Music Fest. De bandlessen vervangen de gewone lessen, je volgt dus 6 weken een ander rooster. In het najaar kun je online aangeven op welke dagen je beschikbaar bent voor de bandlessen

Bandlessen: maandag 10 februari t/m zaterdag 21 maart
Trias Music Fest: maandag 23 t/m zaterdag 28 maart

Als je privéles volgt, kun je daarnaast meedoen aan TMF door dit aan te geven bij je docent. Privélessen muziek gaan gewoon door tijdens de bandlessen. Je betaald €58 voor de vijf bandlessen en het optreden.