Privéles jeugd

Lesvorm(en) Individueel
Dag(en) maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
Tarief zie cursusbeschrijving

Iedereen kan een privéles aanvragen bij Trias. In een privéles is er uiteraard meer individuele aandacht. Dat kan in een aantal gevallen plezierig zijn. Voor al onze instrumentale lessen (muziekinstrumenten en zang) geldt dat je ze ook privé kan volgen op aanvraag. Een privéles is 30 minuten. Alle lessen moeten binnen 1 cursusjaar opgemaakt worden. Het cursusjaar 2020-2021 loopt van 7 september 2020 t/m 10 juli 2021.

• NAW gegevens
  • welke soort les je wilt volgen
  • op welke dagen en tijdstippen je beschikbaar bent (liefst meerdere opties)
  • het aantal lessen dat je wilt afnemen.

TARIEVEN

• jaarcursus wekelijks, 35 lessen: €895
  • jaarcursus tweewekelijks, 17 lessen: €452
  • strippenkaart, 10 lessen: €290

PROEFLESSEN
Vraag een proefles aan via trias@stichting-trias.nl. Een proefles van 30 minuten voor kinderen en jongeren tot 23 jaar kost €28. Je kunt betalen met pin.

TRIAS MUSIC FEST
Privéles en meedoen aan Trias Music Fest? Dat kan! Tijdens TMF volg je 5 weken lang bandlessen met andere muziekleerlingen van Trias Rijswijk. Privélessen muziek gaan gewoon door tijdens de bandlessen. Je betaald €59 voor de vijf bandlessen en het optreden.