Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

viool

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) dinsdag, woensdag
Aantal lessen jaarcursus
Tarief €330 (t/m 18 jaar)
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Blishta Hoopman
beginner of gevorderd min. 1 jaar les gehad? schrijf je in op de gevorderden cursus en geef je beschikbaarheid aan

De viool is een prachtig instrument, waar je veel mee kan. Wil je viool leren spelen? Schrijf je dan in voor een cursus bij Trias.

De viool is een snaarinstrument met vier snaren. De klank wordt voortgebracht door de snaren in trilling te brengen met een strijkstok. Ook kun je pizzicato spelen op de viool, dat is tokkelen met je vingers. De houten klankkast dient om het geluid van de trillende snaren te versterken. Doordat de viool zo veelzijdig is, kun je er verschillende stijlen mee spelen, zowel solo als in een groot orkest. Deze cursus is ook een zoektocht naar het instrument, de klanken die het maakt en de kanten die je ermee op kunt. Je gaat op ontdekking onder leiding van viooldocent Blishta Hoopman.
Bekijk het Youtube kanaal van Blishta

TRIAS MUSIC FEST 2019
Tijdens een jaarcursus muziek speel je 6 weken in een band en werk je met een bandcoach toe naar een spetterend optreden tijdens het Trias Music Fest. De bandlessen vervangen de gewone lessen, je volgt dus 6 weken een ander rooster. In het najaar kun je online aangeven op welke dagen je beschikbaar bent voor de bandlessen.

Bandlessen: maandag 4 maart t/m zaterdag 6 april
Trias Music Fest: maandag 8 t/m zaterdag 13 april

VERDER MET MUZIEKLES? (MUZIEKLES VOOR GEVORDERDEN)
Heb je minimaal 1 jaar muziekles gevolgd en wil je verder? Voor de meeste muziekcursussen geldt dat je online inschrijft op een gevorderden cursus. Je geeft op het online inschrijfformulier je beschikbaarheid aan en je wordt geplaatst naar leeftijd en niveau.

Liever privé les? Bekijk de mogelijkheden.