Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Viool

Leeftijd Jeugd Jongeren Volwassenen
Dag(en) maandag, dinsdag, woensdag
Aantal lessen 35 lessen (jaarcursus) of op aanvraag (privéles)
Tarief €338 (t/m 22 jaar) of privéles tarief
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Blishta Hoopman

De viool is een prachtig instrument, waar je veel mee kan. Wil je viool leren spelen? Schrijf je dan in voor een cursus vioolles bij Trias.

Wist jij dat je heel veel stijlen muziek kan maken met de viool? Het is een heel uitdagend, mooi en gevoelig instrument. Bij Blishta leer je om vanuit je hart te musiceren. Leer samen de viool en stokhouding, om zo die mooie en gevoelige tonen uit het instrument te halen. Je leert liedjes mét en zónder muziek spelen. Deze muziek kun je thuis downloaden om te oefenen. Blishta geeft je ook een handige stappenplan waarmee je thuis kan trainen. Want bij een uitdagend instrument hoort een regelmatige muziektraining thuis.

Ga jij mee op ontdekkingsreis door violenland? Blishta heeft ook een eigen Youtubeknaal waar je veel inspiratie en motivatie kan opdoen! Bekijk het Youtube kanaal van Blishta

VIOOL VOOR GEVORDERDEN
Heb je minimaal 1 jaar muziekles gevolgd en wil je verder? Voor de meeste muziekcursussen geldt dat je online inschrijft op een gevorderden cursus. Je geeft op het online inschrijfformulier je beschikbaarheid aan en je wordt geplaatst naar leeftijd en niveau.

PRIVÉLES
Gitaar kun je bij Trias als privéles volgen. Informeer naar de mogelijkheden voor lesdag en -tijd via trias@stichting-trias.nl. Vermeld in de e-mail het volgende:

  • NAW gegevens
  • Op welke dagen en tijdstippen je beschikbaar bent (liefst meerdere opties)
  • Het aantal lessen dat je wilt afnemen
tarieven privéles

HUURINSTRUMENTEN
Geen zorgen, je kunt bij ons een viool lenen. Vink deze optie aan bij je inschrijving.

tarieven huurinstrumenten