Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Viool

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) maandag, dinsdag, woensdag
Aantal lessen jaarcursus
Tarief €330 (t/m 18 jaar)
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Blishta Hoopman
INSTRUMENT HUREN violen zijn te huur via strijkinstrumentenshop.nl / 070 2210831

De viool is een prachtig instrument, waar je veel mee kan. Wil je viool leren spelen? Schrijf je dan in voor een cursus vioolles bij Trias.

Wist jij dat je heel veel stijlen muziek kan maken met de viool? Het is een heel uitdagend, mooi en gevoelig instrument. Bij Blishta leer je om vanuit je hart te musiceren. Leer samen de viool en stokhouding, om zo die mooie en gevoelige tonen uit het instrument te halen. Je leert liedjes mét en zónder muziek spelen. Deze muziek kun je thuis downloaden om te oefenen. Blishta geeft je ook een handige stappenplan waarmee je thuis kan trainen. Want bij een uitdagend instrument hoort een regelmatige muziektraining thuis.

Ga jij mee op ontdekkingsreis door violenland? Blishta heeft ook een eigen Youtubeknaal waar je veel inspiratie en motivatie kan opdoen! Bekijk het Youtube kanaal van Blishta

INSTROMEN MUZIEKLESSEN NA DE HERFSTVAKANTIE
Instromen kan het hele jaar door, mits er plek is in een passende groep. Na de herfstvakantie is maatwerk noodzakelijk om goed in te stromen.

  1. We starten daarom met een kijkles om te bepalen of de cursus aansluit bij wat je wilt. Tijdens deze les kijk je mee met een van de groepen die al is gestart.
  2. Ben je enthousiast en wil je ook meedoen, dan kun je je voor deze groep inschrijven.
  3. Is de inschrijving binnen dan word je geplaatst in de groep en krijg je daarnaast 1 tot 3 instroomlessen om bij te scholen.

TRIAS MUSIC FEST 2020
Volg je een jaarcursus muziek in een groep? Dan ga je in het voorjaar 6 weken in een band spelen en met een bandcoach toewerken naar een spetterend optreden tijdens het Trias Music Fest. De bandlessen vervangen de gewone lessen, je volgt dus 6 weken een ander rooster. In het najaar kun je online aangeven op welke dagen je beschikbaar bent voor de bandlessen.

Bandlessen: maandag 10 februari t/m zaterdag 21 maart
Trias Music Fest: maandag 23 t/m zaterdag 28 maart

VERDER MET MUZIEKLES? (MUZIEKLES VOOR GEVORDERDEN)
Heb je minimaal 1 jaar muziekles gevolgd en wil je verder? Voor de meeste muziekcursussen geldt dat je online inschrijft op een gevorderden cursus. Je geeft op het online inschrijfformulier je beschikbaarheid aan en je wordt geplaatst naar leeftijd en niveau.

Liever privéles? Bekijk de mogelijkheden.