Ga direct naar de inhoud
We helpen je graag

maatregelen covid-19

LAATSTE UPDATE
Tijdens de extra persconferentie op zaterdag 18 december is een strenge lockdown aangekondigd die tot en met 14 januari van kracht blijft. Dit betekent helaas dat onze cursussen en activiteiten voorlopig niet live op locatie mogen plaatsvinden.

De klantadministratie neemt contact op met alle leerlingen die in de week van 20 t/m 23 december les krijgen. Iedereen krijgt mail met daarin alle informatie over de consequenties van deze lockdown. We hopen op jullie begrip en tijd voor onze docenten om alles zo snel mogelijk op orde te krijgen. 

CORONA MAATREGELEN
Trias doet er alles aan om jouw veiligheid en gezondheid te kunnen waarborgen. Om die reden is er een coronaprotocol voor buitenlessen waarin alle maatregelen staan. Een uitgebreid officieel protocol is beschikbaar op aanvraag. Bij ons zijn de actuele RIVM-basisregels leidend. Dat betekent:

  1. Wassen: handen desinfecteren of wassen bij binnenkomst.
  2. Afstand: houd rekening met elkaar, volg de looproutes en geef elkaar de ruimte.
  3. Testen: we blijven thuis bij corona gerelateerde klachten.
  4. Lucht: we ventileren veel in leslokalen en het gebouw.

Bent je 18 jaar of ouder? Bezoekers zijn welkom met een mondkapje OF na een QR-code check. Cursisten tonen hun QR-code bij ingang lesruimte. Ouders of verzorgers die binnen willen wachten, kunnen plaatsnemen bij het leslokaal van diens kind. Heeft je kind op zolder les (beeldend/fashion)? Dan ben je welkom in de foyer. Na de les komt je kind zelf het lokaal uit.

ALGEMENE VOORWAARDEN COVID-19
Als er weer een lockdown is bijvoorbeeld door het Coronavirus en de lessen niet kunnen plaatsvinden op de leslocatie geldt voor de jaarcursussen:

  • Muziek- en zanglessen worden online gegeven. Er is geen restitutie van lesgeld.
  • Nieuwe media, beeldende kunst, theater, musical en dans lessen worden online gegeven, waar mogelijk op een buitenlocatie. Er is geen restitutie van lesgeld.
  • De koor cursus voor volwassenen wordt onderbroken en op een later tijdstip voortgezet. Er is restitutie van lesgeld over de gemiste lessen.
  • Korte cursussen worden onderbroken en op een later tijdstip voortgezet. Er is geen restitutie van lesgeld. De korte cursussen nieuwe media worden online voortgezet.