Ga direct naar de inhoud
glans van rijswijk

Nieuwjaarsvoorstelling

Inmiddels een traditie: De gemeente Rijswijk houdt jaarlijks een nieuwjaarsreceptie. Sinds een aantal jaren gaat dit gepaard met de Nieuwjaarsvoorstelling 'De Glans van Rijswijk', gemaakt door verschillende culturele partners.

Vol trots blikken we terug op de vierde Nieuwjaarsvoorstelling 'Glans van Rijswijk' van de Gemeente Rijswijk in de Rijswijkse Schouwburg. 54 cursisten van Trias opende samen de show en verraste het publiek met hun enthousiasme en uiteenlopende talenten.

Woensdag 9 januari om 19.30 uur begon de Nieuwjaarsvoorstelling. Cursisten van Trias, Balletstudio Marijke de Roo, Just Dance Studio en Rijswijks Jeugdtheater brachten samen een spectaculaire voorstelling op de planken. 

Tijdens de voorstelling stonden cursisten dans, maar ook talenten van Rijswijk Talent Award 2018 op het podium. De voorstelling werd geopend door DJ Synonym (Bram Kestjens) met DJ senior (Trees Fenijn). Op de achtergrond werden kunstwerken van Kunstlab geprojecteerd. Dezelfde kunstwerken werden ook gebruikt voor de uitnodiging en het programmaboekje van de Nieuwjaarsvoorstelling.

Kijk op www.rijswijk.nl voor meer informatie over de nieuwjaarsvoorstelling.