Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Piano

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
Aantal lessen jaarcursus
Tarief €330 (t/m 18 jaar)
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Isolde Troost Jose Luis Pino

De piano is een bijzonder instrument dat in bijna elke muziekstijl past. Ontwikkel jezelf als pianovirtuoos en schrijf je in voor een pianocursus bij Trias

Beginnen met piano of de draad weer oppakken? Je bent nooit te oud om een instrument te leren. Of je nu beginner bent of de draad na een aantal jaren weer oppakt. De pianocursus voor beginners wordt gegeven in groepsverband. In de pianocursus bij Trias leer je verschillende muziekstijlen te spelen, zowel pop, klassiek als jazz. Bij het samenstellen van groepen wordt gekeken naar ervaring en niveau. 

INSTROMEN MUZIEKLESSEN NA DE HERFSTVAKANTIE
Instromen kan het hele jaar door, mits er plek is in een passende groep. Na de herfstvakantie is maatwerk noodzakelijk om goed in te stromen.

  1. We starten daarom met een kijkles om te bepalen of de cursus aansluit bij wat je wilt. Tijdens deze les kijk je mee met een van de groepen die al is gestart.
  2. Ben je enthousiast en wil je ook meedoen, dan kun je je voor deze groep inschrijven.
  3. Is de inschrijving binnen dan word je geplaatst in de groep en krijg je daarnaast 1 tot 3 instroomlessen om bij te scholen.

TRIAS MUSIC FEST 2020
Volg je een jaarcursus muziek in een groep? Dan ga je in het voorjaar 6 weken in een band spelen en met een bandcoach toewerken naar een spetterend optreden tijdens het Trias Music Fest. De bandlessen vervangen de gewone lessen, je volgt dus 6 weken een ander rooster. In het najaar kun je online aangeven op welke dagen je beschikbaar bent voor de bandlessen.

Bandlessen: maandag 10 februari t/m zaterdag 21 maart
Trias Music Fest: maandag 23 t/m zaterdag 28 maart

VERDER MET MUZIEKLES? (MUZIEKLES VOOR GEVORDERDEN)
Heb je minimaal 1 jaar muziekles gevolgd en wil je verder? Voor de meeste muziekcursussen geldt dat je online inschrijft op een gevorderden cursus. Je geeft op het online inschrijfformulier je beschikbaarheid aan en je wordt geplaatst naar leeftijd en niveau.

Liever privé les? Bekijk de mogelijkheden.