Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

harp

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) donderdag
Aantal lessen beginners: eerste les 11 jan, laatste les 5 juli 2018 | gevorderden: jaarcursus
Tarief beginners: €195 | gevorderden: €325 t/m 18 jaar, v.a. 19 jaar tarief op aanvraag
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Annelies Kole
instrument huren beginners €15 huur en €25 borg

Wil je harp leren spelen of verder met harp spelen?

Bij Trias kun je op alle niveaus harp spelen. 

Beginners harp
Binnenkort start de beginnerscursus harp! In deze cursus leer je de basis van het harp spelen en maak je kennis met dit fantastische instrument.
NB: de beginnerscursus duurt 30 minuten (start 17.40 uur), bij 3 of meer deelnemers duurt de beginnerscursus harp 50 minuten.

Gevorderden harp
De harp is een indrukwekkend instrument, niet alleen wat betreft grootte, maar vooral door het betoverende geluid dat eruit komt. Op dit eeuwenoude tokkelinstrument kun je verschillende muziekstijlen spelen; volksmuziek, klassieke muziek, maar ook pop- en musicalliedjes. Harpdocent Annelies Kole neemt je mee in de wereld van de harp. In de tweede helft van het jaar vinden de Muziek Projectweken plaats, je gaat dan samen met cursisten van andere disciplines vijf weken samenspelen in een band of in een orkestje onder leiding van een bandcoach. Tijdens het afsluitende Trias Music Fest schitter je op het podium van onze theaterzaal. De bandlessen komen in plaats van je reguliere lessen. De lestijd en -datum kan in deze weken afwijken.

Liever privé les? Bekijk de mogelijkheden.