Ga direct naar de inhoud
Heb jij swag?

hiphop

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) woensdag, vrijdag
Aantal lessen jaarcursus
Tarief Rijswijk €230/ Voorburg €262
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Nadine van den Bosch Chloe van der Hert
Prijs en locatie locatie Rijswijk: Cor Ruysstraat 2 locatie Voorburg: Fonteynenburghlaan 11

Ontwikkel je eigen hiphop stijl in deze toffe danscursus. Je kunt hiphop les volgen bij Trias in Rijswijk of in Leidschendam-Voorburg. Meng de tofste hiphop moves met invloeden uit andere dansstijlen. Zoals bij alle hiphopstijlen zijn uitstraling en swag heel belangrijk. Hiphop is gebaseerd op freestyle, dus je ontwikkelt je eigen hiphop stijl. Hiphop is vooral bekend als muziekgenre en bestaat uit onderdelen als rappen en beatbox, graffiti, dj’en en breakdance. Hieruit heeft zich de hiphop dansstijl ontwikkeld. Het is een stijl met verende, krachtige en dynamische bewegingen. Zien we je bij de hiphop les van Trias?!

  • Momenteel repeteren onze cursisten voor de dansvoorstelling Sarti (19 mei te zien in de Rijswijkse Schouwburg), daarom is instromen in deze cursus tot 20 mei niet mogelijk. Na 20 mei kan er – mits plek – weer ingestroomd worden of een proefles worden aangevraagd.

Kledingadvies:

  • een joggingbroek of legging die lekker zit
  • sportschoenen; dit kunnen gymschoenen zijn of echte danssneakers van een danswinkel. Goede dansschoenen kun je ook vinden in de goedkopere schoenenwinkels. De schoenen moeten niet te groot of te klein zijn, dat danst niet prettig en leidt af.