Ga direct naar de inhoud
culture squad

JOIN THE CULTURE SQUAD!

Vervelen tijdens de lockdown? Zeker niet! Vanaf maandag 15 februari zijn er dagelijks gratis online workshops voor jongeren vanaf 13 jaar. Tune in – iedere maandag t/m vrijdag van 20.00-21.00 uur - via Zoom en join the Culture Squad!  Meld je vooraf aan via stichting-trias.nl. Deelname is gratis.

Voel jij je alleen, somber of doelloos? Veel jongeren hebben het mentaal zwaar in coronatijd. De verlenging van de lockdown en de avondklok heeft z’n weerslag op jongeren, ze zitten veel thuis zonder hobby’s of sociale contacten. Tijd om daar verandering in te brengen door samen leuke activiteiten te organiseren!

CULTURE SQUAD
Tijdens de Culture Squad gaan we de strijd aan tegen verveling met de leukste online workshops urban dance, music, fashion- en make-up art. Er is een vaste crew docenten die wekelijks voor je klaar staat. Naast de workshops is er ook tijd om te socializen met andere jongeren uit Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Deelnemers zijn vrij om ook zelf met suggesties te komen voor workshops voor de volgende week.

LINE-UP WEEK 10

AANMELDEN

De Culture Squad is een initiatief van Trias, Centrum voor de Kunsten in samenwerking met Welzijn Rijswijk en Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg. De workshops zijn alleen voor jongeren uit de regio. Het programma wordt wekelijks bekendgemaakt via onze website. Stay tuned!