Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

dwarsfluit

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) maandag
Aantal lessen beginners: eerste les 8 januari, laatste les 2 juli 2018 | gevorderden: jaarcursus
Tarief beginners: €195 | gevorderden: €325 t/m 18 jaar, v.a. 19 jaar tarief op aanvraag
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Marleen Everink
instrument huren beginners €15 huur en €25 borg

De dwarsfluit heeft een betoverende klank. Wil jij ook dwarsfluit leren spelen bij Trias?

Binnenkort start de beginnerscursus dwarsfluit! Leer de basis van het fluit spelen en maak kennis met dit fantastische blaasinstrument.
NB: de beginnerscursus duurt 30 minuten (start 16.20 uur), bij 3 of meer deelnemers duurt de beginnerscursus dwarsfluit 50 minuten.

De dwarsfluit behoort tot de groep van houten blaasinstrumenten, ook al is hij nu bijna altijd van verzilverd metaal gemaakt. De dwarsfluit bestaat uit drie delen en wordt dwars aangeblazen (vandaar ook de naam dwarsfluit). Het is een veelzijdig instrument dat je in verschillende muziekstijlen tegen komt, of je nu klassiek, pop, wereldmuziek of jazz wilt spelen. De dwarsfluit heeft een heel eigen klank en kan zowel erg hoog als mysterieus laag klinken. Je leert samenspelen onder leiding van dwarsfluit docent Marleen Everink in een groep, maar ook solospel komt voorbij.

In de tweede helft van het jaar vinden de Muziek Projectweken plaats, je gaat dan samen met cursisten van andere disciplines vijf weken samenspelen in een band of in een orkestje onder leiding van een bandcoach. Tijdens het afsluitende Trias Music Fest schitter je op het podium van onze theaterzaal. De bandlessen komen in plaats van je reguliere lessen. De lestijd en -datum kan in deze weken afwijken.

Liever privé les? Bekijk onze mogelijkheden