Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Dwarsfluit

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) maandag
Aantal lessen jaarcursus
Tarief €330 (t/m 18 jaar)
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en)
instrument huren beginners €15 huur en €25 borg

De dwarsfluit heeft een betoverende klank. Wil jij ook dwarsfluit leren spelen bij Trias?

De dwarsfluit behoort tot de groep van houten blaasinstrumenten, ook al is hij nu bijna altijd van verzilverd metaal gemaakt. De dwarsfluit bestaat uit drie delen en wordt dwars aangeblazen (vandaar ook de naam dwarsfluit). Het is een veelzijdig instrument dat je in verschillende muziekstijlen tegen komt, of je nu klassiek, pop, wereldmuziek of jazz wilt spelen. De dwarsfluit heeft een heel eigen klank en kan zowel erg hoog als mysterieus laag klinken. Je leert samenspelen onder leiding van dwarsfluit docent Marleen Everink in een groep, maar ook solospel komt voorbij.

De lesduur is 50 minuten, bij 2 leerlingen wordt de lesduur 30 minuten.

TRIAS MUSIC FEST 2019
Tijdens een jaarcursus muziek speel je 6 weken in een band en werk je met een bandcoach toe naar een spetterend optreden tijdens het Trias Music Fest. De bandlessen vervangen de gewone lessen, je volgt dus 6 weken een ander rooster. In het najaar kun je online aangeven op welke dagen je beschikbaar bent voor de bandlessen.

Bandlessen: maandag 4 maart t/m zaterdag 6 april
Trias Music Fest: maandag 8 t/m zaterdag 13 april 

VERDER MET MUZIEKLES? (MUZIEKLES VOOR GEVORDERDEN)
Heb je minimaal 1 jaar muziekles gevolgd en wil je verder? Voor de meeste muziekcursussen geldt dat je online inschrijft op een gevorderden cursus. Je geeft op het online inschrijfformulier je beschikbaarheid aan en je wordt geplaatst naar leeftijd en niveau.

Liever privé les? Bekijk onze mogelijkheden