Ga direct naar de inhoud
muzikaal avontuur

Muziek voor dreumesen

Lesvorm(en) Groepsles Ouder-kind les
Dag(en) woensdag
Aantal lessen 6 lessen / 10 lessen
Tarief €45 / €75
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Jacqueline den Dekker
lesvorm ouder-kind cursus

Beleef een muzikaal avontuur samen met je (klein)kind

Kleine kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Samen met je kind ga je liedjes zingen, bewegen op muziek en muzikale spelletjes doen met kleine instrumenten. Muziek met dreumesen is niet alleen leuk, maar is ook goed voor de motoriek, voor de ontwikkeling van taal en spraak en de sociale ontwikkeling. We zingen liedjes die aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind, zoals over het weer en de dieren en alledaagse dingen zoals tanden poetsen, opruimen en aankleden. We spelen kriebelspelletjes en zingen wiegeliedjes die de band met je kind versterken.

Op speelse wijze gaan we luisteren en reageren op muziek en ontdekken we de wereld van ritme, klank en beweging. Het maakt niet uit of je wel of niet goed kunt zingen. Plezier staat voorop en muzikaal zijn we allemaal. De liedjes en spelletjes uit deze cursus krijg je mee op papier in briefkaartformaat, zodat ze in een fotoalbum passen. Zo kun je thuis alles nog eens herhalen. Deze cursus werd voorheen muziek op schoot genoemd.

CURSUSSEN 2020-2021

CURSUSSEN 2021-2022

  • Blok 1: 10 lessen van 6 oktober t/m 15 december 2021
  • Blok 2: 10 lessen van 12 januari t/m 23 maart 2022
  • Blok 3: 10 lessen van 6 april t/m 22 juni 2022
  • Jaarcursus volgen? Vraag naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden voor Ooievaarspashouders
Je kunt de Ooievaarspas maar 1x voor 100% laten scannen. Het is voordeliger om dit voor een jaarcursus te doen.

LET OP: WIJ GAAN VERHUIZEN »

In de meivakantie 2022 verhuist Trias naar het Huis van de Stad van Rijswijk. Dit is het prachtig gerenoveerde oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan 2, tegenover de Rijswijkse Schouwburg. Het Huis van de Stad wordt het vaste onderkomen van Trias, de Bibliotheek, Welzijn Rijswijk en de gemeente. Houd er rekening mee dat alle Trias cursussen in Rijswijk vanaf de meivakantie volgend jaar in het Huis van de Stad plaatsvinden en niet meer aan de Cor Ruysstraat.