Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Jacqueline den Dekker

Jacqueline den Dekker is expert in muziek en dans met de allerjongsten.

"Sinds 2015 verzorg ik de Muziek met Dreumesen en Peuters cursussen. Eerst op Trias en vanaf 2020 ook in de BuurtSuper Sion. Daarnaast geef ik de lessen aan de Special Edition. 

Ik ben gediplomeerd Muziek op Schoot-docente, met jarenlange ervaring in het werk met peuters en kleuters. Ik combineer mijn pedagogische achtergrond met mijn passie voor muziek en dans en beweging. Deze ervaring komt ook goed van pas bij de lessen met de Speciale Kinderen in de Special Edition. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als Sociaal-Pedagogisch Hulpverlener (hbo-j) en heb ik vele jonge kinderen begeleid tijdens ziekenhuisopnames en later in de kinderopvang. Zo laat ik op speelse wijze jonge kinderen in contact komen met zang, dans en muziek.

Het bijzondere aan mijn lessen vind ik dat ik zowel aan het kind als aan de ouders les geef. Dat je samen de basis legt voor de verdere muzikale ontwikkeling. De ontwikkeling van jonge kinderen is volop in beweging, naast het zingen en het spelen met de instrumentjes is dans/beweging een belangrijke factor in de les. Maar ook aandacht voor taal en spraak, voor gebaren bij de liedjes, en het sociale contact. Een knuffelmoment ontbreekt zeker niet!
Liedjes voor het dagelijks leven, zoals opruimen, tandenpoetsen, naar buiten gaan, boodschappen doen.

Zingen maakt het leven een stuk makkelijker."

Onder de naam "Pasdedeuntjes" is zij als vaste docente muziek en dans, verbonden aan een aantal kinderdagverblijven in Rijswijk e.o.