Ga direct naar de inhoud
Happy dance dance dance

Van Happy Fit naar Happy Dance

Lekker met de meiden Happy Dance! Op een laagdrempelige manier lekker swingend bewegen. Fit blijven door lichaamsbeweging is erg belangrijk! Wekelijks wandelen zo'n 35 dames Trias binnen om danslessen te volgen. Beginnend met een koffietje en een babbeltje, zijn de dames klaar om met hun heupen te swingen.

Woensdag 4 maart vierde Trias op feestelijke wijze de doorstart van Happy Fit naar Happy Dance. Zo leken de danslessen te stoppen door kortingen in subsidies, daar staken de dames een stokje voor. De gemeente Rijswijk heeft hierdoor extra subsidies toegezegd, hierdoor kunnen de danslessen doorgaan. 

Een gezellige groep voor alle leeftijden, mannen én vrouwen. Voor maar €1,- per les volg je wekelijks een dansles bij Trias. Wil jij een keertje komen kijken? Dan ben je van harte welkom! Of je nou goede dancemoves in huis hebt of eigenlijk helemaal niet, dat maakt bij Happy Dance helemaal niet uit! Je kunt altijd meedoen!

Iedere woensdag van 10:45-11:45 uur en iedere vrijdag van 14:30-15:30 kun je Happy Dance bijwonen. Inschrijven voor deze cursus is niet nodig. Om mee te doen koop je een strippenkaart van € 5,- aan de balie van Trias. Je kunt daarmee 5 lessen volgen (€ 1,- per les).