Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Moderne dans

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) donderdag
Aantal lessen Minimaal 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €240
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Zaddik Gentille Francis

NIEUW bij Trias!

Moderne dans is een vrije dansvorm, waarbij je sterk vanuit je gevoel danst. De moderne dans grijpt terug op primitieve principes waarbij het lichaam dient als expressie van emoties en gevoel. De dansstijl is te herkennen aan veel grondwerk, zwaartekracht, ademhaling, dynamiek en (ont)spanning. Tijdens de les werk je aan je techniek, krachtopbouw, lenigheid en dansgevoel. Je kunt de dans zien als een sport, want je conditie en lenigheid gaat met sprongen vooruit!

Moderne dans wordt steeds vaker gebruikt bij videoclips en optredens van bekende artiesten (zie video Sia).

KLEDINGADVIES

  • Een joggingbroek of legging die lekker zit
  • Geen schoenen. We dansen lekker op blote voeten. Vind je dit niet prettig? Maak dan gebruik van teenschoentjes of sokken.
LET OP: WIJ GAAN VERHUIZEN »

In de meivakantie 2022 verhuist Trias naar het Huis van de Stad van Rijswijk. Dit is het prachtig gerenoveerde oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan 2, tegenover de Rijswijkse Schouwburg. Het Huis van de Stad wordt het vaste onderkomen van Trias, de Bibliotheek, Welzijn Rijswijk en de gemeente. Houd er rekening mee dat alle Trias cursussen in Rijswijk vanaf de meivakantie volgend jaar in het Huis van de Stad plaatsvinden en niet meer aan de Cor Ruysstraat.