Rijswijk Talent Award 2020

Rijswijk Talent Award

Rijswijk Talent Award, meer informatie via www.rijswijktalentaward.nl

De Rijswijk Talent Award (RTA) is dè talentenjacht voor amateurkunstenaars in Rijswijk. De vijfde editie van de Rijswijk Talent Award komt eraan! Na een succesvolle editie voor Beeldende Kunst in 2020 wordt dit jaar Podiumkunsten in de spotlight gezet. Heb jij een talent voor zang, dans, acrobatiek, toneel, cabaret, spoken word, beatbox of muziek? Meld je aan en maak kans op een mooie geldprijs t.w.v. € 500,- (voor eigen talentontwikkeling), een exclusieve award en diverse optredens bij lokale podia.

Kijk op www.rijswijktalentaward.nl voor meer informatie. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 september.

De organisatie van de Rijswijk Talent Award is in handen van Trias, Centrum voor de Kunsten en de Rijswijkse Schouwburg (Podiumkunsten) of Museum Rijswijk (Beeldende Kunst). De Rijswijk Talent Award 2021 wordt georganiseerd i.s.m. het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Marijke de Roo, Just Dance Studio, Muziekschool Rijswijk, Concertkoor Rijswijk, Rijswijks Lyceum en Welzijn Rijswijk. Deze organisaties willen talentontwikkeling in Rijswijk extra stimuleren. De amateurkunstenaars wordt een prachtig podium geboden, waarbij zij door professionals beoordeeld worden. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.rijswijktalentaward.nl.