Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Rijswijk Talent Award

Meld je nu aan voor de voorrondes van de Rijswijk Talent Award.

De Rijswijk Talent Award is dé talentenjacht van Rijswijk. Ben je 6 jaar of ouder en heb jij een podiumkunst talent dat je wilt delen met de wereld? Meld je dan nu aan voor de Rijswijk Talent Award 2018! 

Meedoen aan de Rijswijk Talent Award
In de voorrondes op zaterdag 23 juni kun je jouw kunsten laten zien op het gebied van zang, acteren, dans, muziek, cabaret of een andere podiumdiscipline. Dat kan alleen of met meer personen. Groepen hoeven zich maar één keer in te schrijven. Een professionele jury selecteert tien deelnemers die door mogen naar de finale op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg. De winnaar van de finale ontvangt niet alleen de Award, maar krijgt ook een geldbedrag om te investeren in zijn of haar talent, een optreden op het Strandwalfestival, op het Zomerfeest oud-Rijswijk, op Rijswijks Pracht en de beschikking over de kleine zaal in de schouwburg.

Kaartjes voor de voorrondes zijn te koop op de dag zelf aan de kassa van Trias (vol=vol) of zijn te reserveren via trias@stichting-trias.nl. Kaarten kosten €2,50 per stuk en worden alleen gereserveerd wanneer de betaling voor 20 juni binnen is. Na 20 juni is enkel kaartverkoop aan de balie van Trias (Cor Ruysstraat 2) mogelijk.

Kijk op www.rijswijktalentaward.nl voor meer informatie.