Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Start met muziek: de Muziekspeeltuin

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag
Aantal lessen 35 lessen (jaarcursus)
Tarief €240
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Blishta Hoopman
Cursus Basiscursus muziek

De Muziekspeeltuin laat jonge kinderen op speelse wijze en binnen hun eigen belevingswereld kennis maken met de wereld van muziek.

De Muziekspeeltuin is voor de allerkleinste muzikantjes van 4 t/m 5 jaar. Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat muziek op jonge leeftijd een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van een kind. Dus start met muziek! 

Lesopbouw
In de lessen spelen we op kleine instrumenten: handtrom, triangel, claves, sambabal, woodblock, klokkenspel. Middels deze instrumenten leren de kinderen hoge en lage klanken maken, hard en zacht spelen. Ze ervaren de lange en korte klanken en dat allemaal met grafische notatie. We zingen liedjes en doen lekker veel doe-opdrachten zoals op maat lopen en klappen of zelf liedjes maken.

Beleef het in de Muziekspeeltuin
Fantasie neemt een belangrijke plek in. De kinderen beelden samen verhalen uit en gaan op avontuur in de wereld van muziek. Blishta deelt haar lessen in verschillende thema’s. Herfst, dierentuin, circus, sinterklaas, kerst, winter, geluidenparade, lente, sprookjesbos en nog veel meer komt voorbij. Je beleeft het in de Muziekspeeltuin!