Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Start met muziek: de Muzikale Wereldreis

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag
Aantal lessen Minimaal 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €245
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Blishta Hoopman
Cursus Basiscursus muziek

Muziek op jonge leeftijd heeft positieve effecten op de ontwikkeling van een kind. Dus ga op reis in de wereld van muziek!

De muzikale wereldreis zit vol avonturen! De jonge avonturiers maken kennis met allerlei stijlen muziek. Docent Blishta neemt de kinderen mee naar de klanken uit o.a. Afrika, Spanje, China, Rusland en Zuid-Amerika. We spelen in deze muziekcursus op de kleine instrumenten zoals de handtrom, triangel, claves, woodblock, tamboerijn etc. en een paar grotere instrumenten zoals de djembé, viool, cajon en xylofoon. 

De blokfluit staat ook heel centraal in deze wereldreis van stijlen muziek. We leren in deze muziekcursus ook een aantal muzieknoten en ritmenoten lezen, dat allemaal samen met de blokfluit. Blishta vraagt dan ook een multomap met 23 ringen mee te nemen elke les, want de liedjes krijg je mee naar huis zodat er thuis mogelijkheid is om het te laten horen! Een blokfluit aanschaffen is niet verplicht, maar wel leuk om het thuis muziek maken te stimuleren. Ga je mee op reis?

LET OP: WIJ GAAN VERHUIZEN »

In de meivakantie 2022 verhuist Trias naar het Huis van de Stad van Rijswijk. Dit is het prachtig gerenoveerde oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan 2, tegenover de Rijswijkse Schouwburg. Het Huis van de Stad wordt het vaste onderkomen van Trias, de Bibliotheek, Welzijn Rijswijk en de gemeente. Houd er rekening mee dat alle Trias cursussen in Rijswijk vanaf de meivakantie volgend jaar in het Huis van de Stad plaatsvinden en niet meer aan de Cor Ruysstraat.